Selecteer een pagina

Join-IT verzorgt trainingen

 
Wij verzorgen trainingen voor zowel beginnelingen als gevorderden in Microsoft Word, Excel, Outlook, Access en Project.

Nieuw in ons aanbod is de cursus ‘Sjablonen voor Word’

Een training door Join-IT kost niet meer tijd en geld dan strikt noodzakelijk. Een praktische aanpak, die direct vruchten afwerpt in de dagelijkse praktijk.

Nieuw in ons cursusaanbod: 'Sjablonen voor Word'

In de cursus ‘Sjablonen voor Word’ leert u sjablonen en formulieren voor Microsoft Word® te maken. Na afloop van de cursus bent u in staat om uw eigen sjablonen te maken in uw eigen (huis)stijl.

 

 

?

Lesmateriaal

Na afloop van het trainingsprogramma heeft elke deelnemer een cursusboek, dat dient als studiemateriaal en naslagwerk. Het mede door Join-IT geschreven materiaal is prettig leesbaar en zeer toegankelijk.

Het is mogelijk de kernpunten van de training op een overzichtelijke, geplastificeerde hand-out weer te geven. Deze dient voor de deelnemer als een handig geheugensteuntje bij het uitvoeren van de meest voorkomende werkzaamheden.

?

Flexibel

Onze trainingen van modulair opgebouwd, zodat elke deelnemer precies die kennis aangereikt krijgt waar hij behoefte aan heeft en die aansluit bij zijn capaciteiten en voorkennis.

Dat is praktisch en bespaart u tijd en geld. Er hoeft bijvoorbeeld niet perse een volledige training Windows, Word, Excel èn Outlook te worden gevolgd. De trainingen kunnen worden samengesteld voor specifieke doelgroepen:

  • managers;
  • standaard-gebruikers (bijvoorbeeld afdelingshoofden en projectleiders);
  • “super-users” (mensen die belast zijn met uitvoerende taken, zoals helpdesk-medewerkers, secretaresses en administratiemedewerkers).
?

Op maat

Stel, een manager wil in Word wel een tekst kunnen schrijven, opslaan en afdrukken, maar het maken van tabellen laat hij graag aan anderen over. Iemand in het middenkader moet een document kunnen opmaken, maar hoeft geen mailings te maken.

In overleg met Join-IT stelt u voor elke doelgroep in uw organisatie een op maat gesneden trainingsprogramma samen.

Doordat wij zelf zeer bedreven gebruikers zijn van de verschillende pakketten, kennen we veel praktische handigheidjes die in standaardcursussen niet aan de orde komen.

?

Bij u of bij ons

Wat betreft de organisatie van de training kunt u met ons alle kanten op. Wij komen graag bij u op locatie, maar desgewenst kan Join-IT ook in de trainingsfaciliteiten voorzien. Eventueel kunnen we zelfs de catering verzorgen.

In de cursus ‘Sjablonen voor Word’ leert u sjablonen en formulieren voor Microsoft Word® te maken. Na afloop van de cursus bent u in staat om uw eigen sjablonen te maken in uw eigen (huis)stijl. De sjablonen bevatten vaak toegevoegde functionaliteit in de vorm van dialoogvensters. Na de cursus beschikt u over een set huisstijlsjablonen en een duidelijk (full color) cursusboek dat u ook als naslagwerk kunt gebruiken.

U

Doelgroep

Gebruikers van MS Word die sjablonen moeten verzorgen, zoals applicatiebeheerders of medewerkers van de marketing- of communicatieafdeling die belast zijn met het vervaardigen of onderhouden van de huisstijl.

U

Voorkennis

Om succesvol deel te kunnen nemen, moet u MS Word op gevorderd niveau beheersen. Omdat in de cursus ook het schrijven van VBA macro’s aan de orde komt, is affiniteit met programmeren aan te bevelen.

De cursus is algemeen opgezet, Dit betekent dat u de cursus kunt volgen als u werkt met Word 2003, Word 2007, Word 2010 of Word 2013.

U

Opzet

Hierbij bent u verzekerd van een individuele en maatgerichte cursus, werkt u in uw eigen tempo en beschikt u over een ervaren docent die u helpt bij al uw vragen en samen met u de lesstof afstemt op uw persoonlijke situatie en kennisbehoefte.

U

Locatie

Onze trainingen geven we op een locatie in Enschede. Op verzoek komen we bij u  op locatie. Dat laatste is met name handig voor kleine groepen (tot 4 personen).

U

Duur

2 dagen.

Slide Title Here

Vestibulum lobortis. Donec at euismod nibh, eu bibendum quam. Nullam non gravida purus, nec  eleifend tincidunt nisi.Vestibulum lobortis. Donec at euismod nibh, eu bibendum quam. Nullam non gravida purus, nec  eleifend tincidunt nisi.

 

Look No Further. Get Started Today