Selecteer een pagina

Dosys® is het pakket dat wij op de markt brengen voor het maken van alle vormen van correspondentie. Dosys functioneert als een schil om Word en voegt veel extra functionaliteit aan Word toe.

Wat is Dosys?

Onder de naam Dosys® brengen wij verschillende maatwerkproducten op de markt die allemaal als kenmerk hebben dat ze zijn gebouwd met VBA (Visual Basic for Applications™).

Dosys voor Word

Dosys® voor Word is een schil om Microsoft Word (van Word97 tot en met Word 2013™). Met behulp van Dosys® selecteert u een document(sjabloon), vult u adres- en documentgegevens in en ondertekent u het document op een manier die in uw organisatie voorgeschreven of gebruikelijk is.

Dosys heeft een eigen website. Meer informatie over Dosys vindt u op het adres www.dosys.nl

Dosys-LT

Dosys LT is een lichte variant van Dosys. Voor bedrijven die geen behoefte hebben aan de uitgebreide functionaliteit van het volledige pakket. Onder deze naam maken we ook maatwerksjablonen al dan niet met uitgebreide toegevoegde functionaliteit.

Dosys XL

Dosys-XL staat voor sjablonen en applicaties die zijn gebouwd voor Excel (van Excel97 tot en met Excel 2013™). Vaak zijn dit applicaties waarbij het ‘rekenwerk’ door Excel wordt gedaan en de rapportage in Word. Een voorbeeld: we hebben een calculatie/offertesysteem gebouwd waarbij de calculatie in Excel wordt gedaan, met Word de offerte wordt samengesteld en de facturen ook met Word worden gemaakt.

Dosys